Career Opportunities Seminar

FIP-IPS Career Opportunities Seminar(tentative)

Date September 12 (Tuesday), 2017 (AM 09:00-12:00)
Place, Vanue Gemma Hall, Sookmyung Women’s University
Coordinators Michael Anisfeld, Hyun Ah Kim and In Koo Chun

Program

Chair Jin Seok Kim(Sookmyung Women’s University, Korea).
1 09:00-09:10
(10 min)
Welcoming Address Dean, College of Pharmacy, Sookmyung Women’s University
2 09:10-09:30
(20 min)
Current Status and Vision of the Employment in World-wide Pharmaceutical Industry Seung In Um, Korea
3 09:30-09:50
(20 min)
Interview Preparation Didier Mouliom, France
4 09:50-10:10
(20 min)
Marketing Sola Solarin, Nigeria
10:10-10:30
(30 min)
Coffe/Tea Break
5 10:30-10:50
(20 min)
Regulatory Affairs and Development Gaby Wiederkehr, Switzerland
6 10:50-11:10
(30 min)
Pharmaceutical Policy Tiia Metainen, Efpia, EU
7 11:10-11:30
(20 min)
Quality Assurance Michael Anisfeld, USA
11:30-11:40
(10 min)
Taking a Group Photo
11:40- Closing

Organized by
the FIP Industrial Pharmacy Section and
Local Organizing Committee, Seoul 2017 FIP World Congress

Supported by
Korea Pharmaceutical and Bio-Pharma Manufacturers Association